aberdeenlee
 
Air Max is een van Nike's meest gevierde nike air max 2017 dames sale zwart wit franchises, maar de hardloopschoenen zijn niet zonder kritiek gekomen. Om de lijn nieuw leven in te blazen, zal het merk vertrouwen op de aanstaande Air VaporMax-release.
 
Verwijzend naar het vliegtuig dat de president van de Verenigde Staten vervoert, was de Air Force 1 de eerste nike air force 1 low dames wit die gebruik maakte van de Nike Air-technologie en die 2000 verdere iteraties inspireerde. Een favoriete schoen van de jeugd in de binnenstad, vooral in Harlem, New York, de schoen wordt soms ook liefkozend 'Uptowns' genoemd.
 
nike vapormax dames zwart wit is een integraal onderdeel van Nike sinds het voor het eerst werd geïntroduceerd in de luchtwindwind van 1979. Gedurende de eerste acht jaar was het verborgen, eerder gevoeld dan gezien. Toen, in 1987, werd het zichtbaar met Air Max. De revolutie was begonnen. Het verspreidde zich snel, van hardlopen naar basketbal tot training en tennis, en tegelijkertijd werd het een begeerd lifestyle-product over de hele wereld. Na 30 jaar blijft Air Max evolueren. Op 26 maart 2017 observeren we Air Max Day door het 30-jarig jubileum te vieren van de Air Max 1, de schoen die Air Innovation naar nieuwe hoogten duwde. Om dit te vieren, zal een mix van retros, remixes en innovaties door de maand maart verschijnen. Deze frisse line-up van Air, inclusief de langverwachte Nike Air VaporMax, bewijst dat het potentieel van Air nog nooit zo sterk is geweest bij Nike.
 
De Nike Air More Uptempo is een waanzinnig populaire basketball nike blazer low dames wit die oorspronkelijk in 1996 debuteerde. Na verloop van tijd hebben ze een cult-achtige aanhang ontwikkeld en zijn ze echt grote verkopers geworden. Het belangrijkste ding dat leidde tot de iconische creps was de gedurfde "AIR" letters op de flanken. Het werd ontworpen door Wilson Smith en het doel van de sneaker was simpel: "Hoe kunnen we de wereld laten weten en zo goed mogelijk uitdrukken?" en hij ontdekte het door met de lucht zwaaiend van de hiel tot de teen de luchteenheid in de hiel te benadrukken. Hij raakte zelfs geïnspireerd door te grote objecten zoals graffiti en pop-art die de trend was voor die tijd, het volgt niet de veronderstelling dat minder meer is, helemaal niet, want meer is zeker meer, nietwaar, de Nike Air Meer Uptempo nam branding.
 
http://www.nieuwelevensstijl.com
Quote

Add a Website Forum to your website.